Coş de cumpărături

Coşul dvs. de cumpărături este gol.

Mesaj de eroare

  • Warning: include_once(/home/ivpdesig/public_html/ivptablouri.ro/sites/all/modules/mimemail/mimemail.module): failed to open stream: Permission denied în drupal_load() (linia 1120 din /home/ivpdesig/public_html/ivptablouri.ro/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: include_once(): Failed opening '/home/ivpdesig/public_html/ivptablouri.ro/sites/all/modules/mimemail/mimemail.module' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') în drupal_load() (linia 1120 din /home/ivpdesig/public_html/ivptablouri.ro/includes/bootstrap.inc).

Tablou multicanvas personalizat combinat PRS501

Tablou multicanvas personalizat format din 5 piese patrate si dreptunghi.

Acest tablou se personalizeaza cu fotografia trimisa de dvs. Imaginea trebuie sa fie la o rezolutie cat mai buna.

Tabloul se imprima pe o panza tip canvas de calitate premium, foarte rezistenta in timp. Suprafata panzei este tratata special pentru printare, asigurand o rezistenta pana la 50 de ani in mediul interior. Culorile rezultate sunt vii si de durata. Panza este intinsa pe sasiu de lemn de brad uscat.

Cod tablou PRS501

 

Cod Dimensiune Piese Lei Adaugă în coş
Tablou PRS501-A 212x80 cm 2 buc 40x40 + 2 buc 40x60 + 1 buc 40x80 369.00
Fişiere
Fişiere permise: jpg jpeg tiff png.

Pentru un montaj usor, tabloul este prevazut cu un sistem de agatare inovator, cu posibilitate de reglare stanga-dreapta/sus-jos pentru o mai buna pozitionare.

Atentie! Toate produsele sunt asigurate in caz de pierdere sau deteriorare in timpul transportului. Tablourile sunt atent ambalate in cutii speciale. Acestea sunt insotite de certificat de garantie pentru 12 luni, precum si indicatii pentru montaj.

Tablourile canvas se pot curata foarte usor cu o carpa umeda, fara a folosi solutii care contin alcool.

Termen de executie - 48 h. Livrare in 24 - 48 h. - in functie de localitatea de destinatie.