Coş de cumpărături

Coşul dvs. de cumpărături este gol.

Mesaj de eroare

  • Warning: include_once(/home/ivpdesig/public_html/ivptablouri.ro/sites/all/modules/mimemail/mimemail.module): failed to open stream: Permission denied în drupal_load() (linia 1120 din /home/ivpdesig/public_html/ivptablouri.ro/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: include_once(): Failed opening '/home/ivpdesig/public_html/ivptablouri.ro/sites/all/modules/mimemail/mimemail.module' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') în drupal_load() (linia 1120 din /home/ivpdesig/public_html/ivptablouri.ro/includes/bootstrap.inc).

Fototapet personalizat

 

Fototapetul a redevenit un element de decoratiune utilizat foarte frecvent de catre designeri. Varietatea de culori si modele precum si posibilitatea crearii tapetului cu un anumit model sau o grafica personala, va permite crearea unei atmosfere dorite intr-un living, cafenea, restaurat, club de noapte sau hotel, fara a mai face concesii de la tema initiala. IVP Design pune la dispozitie multiple modele de fototapet precum si posibilitatea personalizarii tapetului dupa dorintele si gusturile fiecaruia. Cu un tapet personalizat atmosfera unei incaperi va fi unica.

Motive pentru a personaliza spatiile cu fototapet IVP:

1. Diverse texturi

2. Print cu orice imagine (conditia ca imaginea respectiva sa aiba o rezolutie buna, in functie de dimensiunea dorita)

3. Dimensiuni la cerere (realizam print pentru orice dimensiuni)

4. Servicii de montaj. La cerere putem asigura montarea tapetului.

5. Oferim garantie pentru calitatea si rezistenta printului cat si pentru montaj.