Coş de cumpărături

Coşul dvs. de cumpărături este gol.

Despre tablourile canvas

Un tablou canvas este rezultatul unei imagini imprimate pe panză, care este întinsă pe un cadru (șasiu) de lemn uscat pentru a evita deformarea odata cu uscarea acestuia. Tablourile canvas sunt folosite în design-ul interior, utilizând imagini stoc sau personalizate cu fotografii personale. Tablourile canvas pot reproduce foarte fidel aspectul unei picturi în ulei sau acrilice. Aceste tablouri permit artiștilor și fotografilor să imprime lucrările lor direct pe pânză, la o calitate impecabilă.

Dupa ce pânza a fost imprimata cu imaginea dorita, este taiata la dimensiune iar apoi este foarte bine intinsa pe cadrul din lemn si capsata pe partea din spate cu capse metalice. Sasiul este construit din lemn de brad masiv, imbinat perfect la colturi pentru o rezistenta sporita.

Tablourile canvas si multicanvas sunt frecvent utilizate în decorațiunile interioare din casă sau apartament, cu modele alese de designeri de interior profesioniști, sau de proprietar. Se poate opta pentru un tablou cu peisaj pentru o atmosfera mai relaxanta, pentru o imagine mai avangardista se recomanda un tablou abstract sau pot fi personalizate cu fotografia proprie a proprietarului. Tablourile canvas sunt folosite ca o alternativă mult mai ieftină pentru operele de artă originale.

Pentru spațiile largi, living-uri, holuri, pentru cluburi, restaurante, sau alte localuri, se recomanda tablourile multicanvas, îmbinate în seturi de câte 2, 3, 4, 5, sau chiar mai multe piese. Aceste tablouri dau o impresie vizuală deosebită și un design modern. Un tablou multicanvas poate fi compus dintr-o serie de imagini diferite, sau părți ale unei imagini, rezultând decorațiuni originale pentru interioare avangardiste.